Logo ikarus.be
Shop

Nieuws item

Blijf op de hoogte!
Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwe kalender 2021!

Gepubliceerd op: 26/01/2021

Hij is er, ... onze nieuwe kalender voor 2021, download hem op onze kalender-pagina! Inschrijvingen zijn OPEN 🙂

Omdat we niet weten hoe de Corona maatregelen gaan evolueren in 2021, is het een voorzichtige kalender met iets minder stages. Enkele belangrijke puntjes om te onthouden:

  • Een reis- en annulatieverzekering is verplicht om te kunnen inschrijven voor een stage. Gelieve uw attest/bewijs door te sturen bij uw inschrijving. Doe je meerdere stages en/of andere reizen, dan is het voordeligst om een jaarformule te nemen. De beste service vinden wij bij EuropAssistance. Meer informatie in onze bijgewerkte Algemene Voorwaarden.
  • Onze Algemene Voorwaarden hebben een grondige update gekregen, betere en duidelijkere uitleg, corona-update en veel meer. Lees het eens grondig door hier! Iedereen kan gerust zijn, bij annulatie door ikarus omwille van de Corona maatregelen, ontvang je uw inschrijvingsgeld terug!
  • De stages zijn altijd met de minibus bereikbaar zijn, zodat we in geval van nood eenvoudig en snel kunnen terugkeren (dus geen verre reizen).
  • De stages zijn op plaatsen waar we eenvoudig en zonder kosten, op het laatste moment kunnen annuleren, om zo iedereen te kunnen terugbetalen bij annulatie door ikarus omwille van de Corona maatregelen.
Terug naar nieuwsoverzicht ...
© 2002 - 2024 ikarus.be, alle rechten voorbehouden.
Open WhatsApp chat
1
Hulp nodig?
Hallo, waar kunnen we jou mee helpen?