Logo ikarus.be
Shop

Nieuws item

Blijf op de hoogte!
Terug naar nieuwsoverzicht

Coronavirus, update 2

Gepubliceerd op: 16/04/2020

Nu de verlenging tot en met 3 Mei definitief is, even een nieuwe update over de toekomstige werking bij ikarus.

Spijtig genoeg blijft deze regel geldig: "De recreatieve activiteiten (sport, cultuur, folklore, enz.) worden geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privé zijn". We blijven dus onderstaande regels handhaven:

1/ Alle lessen (initiatiedagen, vooropleidingsdagen, vliegdagen, theorie-examens, …) en clubavonden gaan niet door, al zeker tot en met zondag 3 Mei, en tot verder nieuws.

Geen enkele les zal dus doorgaan, en we annuleren automatisch ALLE doorgegeven datums voor de initiatiedagen of vooropleidingsdagen.

2/ De stages van eind April zijn reeds allemaal definitief geannuleerd, iedereen is persoonlijk via email op de hoogte gebracht en we werken met een CoronaVoucher die zeker 2 jaar geldig blijft.

3/ Voor de soarstage van 17 Mei zal het spannend worden, we blijven erin geloven en wachten op een nieuwe update van de Belgische veiligheidsraad, maar ook wat de Franse overheid dan zal toelaten!

4/ Er mag door niemand gevlogen worden met parapente of paramotor in België (ook niet in Frankrijk, andere landen hebben wij geen goede kijk op).

DGLV heeft hiervoor een document gemaakt. Wij hebben geen last van corrosie en in onze handleiding van de fabrikant staat al zeker niet dat we MOETEN vliegen om onze parapentes en paramotoren vliegwaardig te houden, dus ... NIET vliegen 🙁

Wij blijven hopen dat iedereen gezond uit deze situatie zal komen en kijken ernaar uit om samen met iedereen snel terug in de "lucht te hangen"!

Terug naar nieuwsoverzicht ...
© 2002 - ikarus.be, alle rechten voorbehouden.
Open WhatsApp chat
1
Hulp nodig?
Hallo, waar kunnen we jou mee helpen?