Logo ikarus.be
Shop

Nieuws item

Blijf op de hoogte!
Terug naar nieuwsoverzicht

Coronavirus, update 6

Gepubliceerd op: 11/06/2020

Heel goed nieuws: vanaf maandag 15/06 schakelen we een versnelling hoger en geven we terug alle lessen, ook de initiatiedagen en de vooropleidingen voor wie materiaal huurt.

We hebben reeds tot het einde van de maand alle datums op de online kalender gezet, neem snel een kijkje en geef je datums door (contact).

De werkwijze tijdens de lessen zal wel nog aangepast worden aan de huidige omstandigheden:

Materiaal mag niet doorgegeven worden (normaal werken we met 2-3 leerlingen per materiaalpakket). Dus als we niet voldoende materiaal hebben om iedereen individueel te bedienen behouden we ons het recht om uw reservatie op het laatste moment te schrappen (we houden je natuurlijk wel op de hoogte!) voor die bepaalde lesdag, graag uw begrip hiervoor.

Wil je naar de winkel komen, dan blijven onderstaande maatregelen van kracht:

1/ Enkel op afspraak (contact)
2/ Moe, verkouden of symptomen? Blijf thuis!
3/ Kom alleen naar de winkel.
4/ Beperkt de tijd in de winkel tot het noodzakelijke.
5/ Mondmasker verplicht meebrengen, gebruiken indien nodig.
6/ Handen ontsmetten bij binnen en buiten gaan van de winkel.
7/ Afstand houden aub.

Nog goed nieuws, alle komende stages voor 2020 zullen kunnen doorgaan! Een nieuwe update van de kalender komt eerstdaags uit zodat de inschrijvingen hiervoor van start kunnen gaan (na onze inschrijvingsstop van midden Maart).

Het laatste puntje dat we nog niet mogen, zijn duovluchten. Maar normaal gezien zou dit niet lang meer op zicht laten wachten! Vanaf we nieuws hierover hebben zal de "Corona banner" verdwijnen op onze pagina https://ikarus.be/duovluchten en doen we op deze nieuwspagina ook een update.

Wij blijven hopen dat iedereen gezond uit deze periode zal komen en kijken ernaar uit om samen met iedereen snel terug in de "lucht te hangen"!

Terug naar nieuwsoverzicht ...
© 2002 - ikarus.be, alle rechten voorbehouden.
Open WhatsApp chat
1
Hulp nodig?
Hallo, waar kunnen we jou mee helpen?