Logo ikarus.be
Shop

Nieuws item

Blijf op de hoogte!
Terug naar nieuwsoverzicht

Schermkeuring -10% winterkorting!

Gepubliceerd op: 15/11/2023

Het volgende vliegseizoen (2024) veilig starten doe je door uw scherm regelmatig te laten keuren, verplicht om de 2 jaar! Laat uw scherm controleren tijdens de winter, vòòr het nieuwe vliegseizoen aanbreekt en geniet van de winterkorting!

Een schermkeuring is belangrijk! Door het veranderen van lijnlengtes, vuil, zand en vocht, kunnen de vliegeigenschappen van het scherm in negatieve zin veranderen. Tijdens een keuring wordt het scherm nagekeken op de luchtdoorlaatbaarheid, scheurvastheid van de stof, de lijnlengtes en breeksterkte van de lijnen en de algemene slijtage van de stof. Je krijgt een volledig overzicht in een "keuringsattest". Dit is ideaal voor uw veiligheid en de veiligheid van anderen, ... en zeker nodig mocht je uw scherm 2dehands wensen te verkopen. Details van de paracheck kan je hier vinden (Frans).

Een volledige keuring kost €162 inclusief keuringsattest en inclusief 21% BTW (excl. verpakking/verzending/verzekering heen/terug FR). Is jouw scherm op tijd bij ons binnen (voor 10/12/2023) dan geniet je 10% korting op de keuring!! Dan is het €146 incl. BTW voor een volledige keuring!

Wil je profiteren van deze "winter"-korting?:

1/ Laat ons weten dat je wil deelnemen aan de winter schermkeuring met welk scherm (merk, type, serienummer, kleuren).
2/ Breng uw scherm binnen in de maand Oktober, November, of December, ... ten laatste 10/12/2023.
3/ Alle schermen zijn terug tegen eind Januari 2024.
4/ Als er kleine kosten zijn, minder dan €150, dan worden deze automatisch gedaan. Zijn er hogere kosten, dan overleggen we eerst met jou!

Terug naar nieuwsoverzicht ...
© 2002 - 2023 ikarus.be, alle rechten voorbehouden.
Open WhatsApp chat
1
Hulp nodig?
Hallo, waar kunnen we jou mee helpen?