Logo ikarus.be
Shop

Paramotor

Start je motor vandaag!
Vooropleiding - module 1

Wat is paramotor

Zo vrij zijn als een vogel ... wie heeft er nog niet van gedroomd? In iedereen zit een drang tot vliegen, tot vrij zijn! Vliegen met paramotor over mooie vergezichten en valleien, langs prachtige bergmassieven en dan landen in de buurt van een pittoresk dorpje, ... uw leven wordt nooit meer hetzelfde!

Paramotor komt uit het Frans "Parachute avec moteur", ofwel vertrekken met een parachute aangedreven door een motor op de rug (snorvliegen in het Nederlands, powered paragliding of ppg in het Engels).

Paramotor is de eenvoudigste en goedkoopste gemotoriseerde manier van vliegen! De kleurrijke schermen zweven langzaam door de lucht en de lichtgewicht hi-tech materialen zijn gemakkelijk te transporteren!

Een vlucht met paramotor is een tocht door de derde dimensie voor lichaam en geest, het uitkomen van de oeroude droom van Icarus en geeft je als piloot het ultieme gevoel van vrijheid. Ga met ons mee en beleef het unieke “ikarus-gevoel”!

Paramotor algemene foto

Waarom kiezen voor ikarus?

Veiligheid is prioriteit
26 jaar ervaring
Actiefste school, club en shop
Pedagogisch verantwoorde lessen en stages
De vele fantastische medeleerlingen

WAT MAG JE VERWACHTEN

Professionele begeleiding door erkende monitoren
Lessen en stages in kleine groepjes
Focus op praktijk, maar ook theorie komt aan bod
De grootste winkel, met advies op maat
2 comfortabele 9 plaatsen minibussen

Opleiding in 3 modules of BootCamp

Initiatiedag parapente of paramotor bij ikarus.be

VOOROPLEIDING - MODULE 1

Hier leer je basisbeginselen van paramotor. Het scherm opzetten, sturen, afremmen, slalom, veiligheidscheck, ... kortom alles wat je nodig hebt van praktische skills voor je eerste echte vluchten. Wil je het enkel maar eens uitproberen, dan kan je een initiatiedag of duovlucht doen!​
Lees Meer
Parapente beginnerstage - module 1 bij ikarus.be!

BEGINNERSTAGE - MODULE 2

Beleef de sensatie en het gevoel van vrijheid, vanaf de 1ste dag! Je maakt uw eerste solo vluchten (zonder motor) vanop een hoge berg, onder volledige radiobegeleiding. De monitoren helpen je met veilig starten, landen, oefeningen in de lucht en veel meer!
Lees Meer
Vliegen met paramotor

PARAMOTORLESSEN - MODULE 3

Na beginnerstage ben je klaar om paramotor aan je ervaringen toe te voegen en maak je uw eerste vluchten met de motor tot uw brevet van piloot!
Lees Meer
Paramotor bootcamp bij ikarus.be!

BOOTCAMP - MODULE 1/2/3

Je leert alle modules veilig en snel in 2 weken! Ideaal om de volledige opleiding paramotor in korte tijd af te werken en uw brevet van piloot te bekomen!
Lees Meer
© 2002 - 2021 ikarus.be, alle rechten voorbehouden.
Open WhatsApp chat
1
Hulp nodig?
Hallo, waar kunnen we jou mee helpen?