Logo ikarus.be
Shop

TERREIN 001: Kruisem

Zicht op de Vlaamse Ardennen!

Adres: Ropoortstraatje - 9770 Kruisem (50.912172, 3.548560)

Foto terrein

T001_kruisem

Afspraken

  • Enkel in het volledige begin van het terrein parkeren, waar er nog bijna geen gras is.
  • Toeschouwers niet toegelaten op het terrein, enkel de parking in het begin. Ook niet om foto's te nemen van dichtbij. Dit is voor ieders veiligheid.
  • Dit is een pop-up terrein die slechts af en toe beschikbaar is. Niet vrij gaan oefenen met parapente of vliegen met paramotor, alle overtredingen worden onherroepelijk aan de lokale politie overgemaakt.

Extra informatie

  • Voorzie warme kledij tegen de koude, te vergelijken met rijden op een brommer aan 50km/u en 5 tot 10 graden kouder dan aan de grond.
  • Mondmasker meenemen verplicht.
  • Ten laatste 20min vòòr uw afspraak aanwezig zijn (terrein vinden, parkeren, warm kleden, naar de plaatst stappen)! Te laat? Dan wordt de vlucht ingekort of verlies je deze volledig (afhankelijk van de tijd die je te laat bent, wees dus ruim op voorhand ter plaatse!).

OPGELET

Door de vele vervelende afzeggingen op het laatste moment, moeten we spijtig genoeg streng zijn. Heb je een afspraak gemaakt en kom je deze NIET na, den komt de cadeaubon definitief te vervallen! Dus afzeggen op het laatste moment (binnen 2u van de vlucht) is gelijk aan vervallen van de bon. Graag uw begrip hiervoor.

© 2002 - 2024 ikarus.be, alle rechten voorbehouden.
Open WhatsApp chat
1
Hulp nodig?
Hallo, waar kunnen we jou mee helpen?